Форма для працівників салонів краси – це найважливіша складова професійного іміджу перукарів, косметологів, стилістів та інших працівників індустрії краси та здоров'я. Одяг для майстрів краси допомагає салону створити привабливий імідж, а працівнику - почуватися впевнено і комфортно при роботі з клієнтами. Крім того, певний дрес-код дозволяє позбутися проблеми щоденного вибору робочого вбрання.

Одяг для б'юті майстрів повинен забезпечувати комфорт, але водночас бути красивим та елегантним. Варто пам'ятати, що у багатьох випадках зовнішній вигляд майстра може зіграти роль у залученні потенційних клієнтів або замовників, тому необхідно уважно поставитися до вибору одягу та аксесуарів.

медичний одяг для салонів красиЧим корисний спеціальний одяг для салонів краси

Захищає повсякденний одяг

Косметичні засоби, олії, засоби для фарбування волосся, лаки – це те, з чим співробітники сфери краси стикаються постійно під час роботи. Фартух або халат допомагають зберегти свій повсякденний одяг чистим і охайним.

Дозволяє легко та зручно рухатися

Під час проведення процедур косметологи повинні мати свободу в рухах. Перукарям та стилістам під час роботи доводиться ходити та активно рухатися. У студіях спа-масажу спеціалісти також не сидять на одному місці. На жаль, звичайний одяг може сковувати активні рухи.

У медичному костюмі або халаті при роботі в б'юті салоні можна легко нахилитися, щоб підняти гребінець, що впав, і витягнути руки при сушінні волосся феном або зробити масаж обличчя.

Допомагає виглядати професійніше

Як косметологу чи стилісту, люди довіряють вам турботу про їхню красу та здоров'я та розраховують після відвідування салону виглядати найкращим чином. Один із перевірених способів завоювати довіру клієнта – виглядати професійно. І спеціальна форма для майстрів краси допоможе вам у цьому.

Так як медичні халати та медкостюми зазвичай не носять у повсякденному житті, вони виділять вас як експерта, професіонала, здатного виконувати свою роботу.

Розрахований на активне використання

Багато видів спецодягу для салонів краси виготовляються спеціальних тканин, які не тільки зручні, але й досить міцні, щоб витримувати регулярне прання та чищення. Як правило, це поліестер або бавовна з поліестером. Це означає, що одяг для салону краси не втратить вигляд і колір навіть після багаторазового прання.

Допомагає зробити бренд більш впізнаваним

Одяг для б'юті майстрів може бути прикрашений логотипом або назвою компанії та допомагати у просуванні бізнесу. Для індивідуальних майстрів добре зарекомендувало себе нанесення на уніформу ініціалів.

Як вибрати уніформу для салону краси

Дизайн форми має бути невід'ємно пов'язаний зі стилем бренду чи салону. Колірна гама також дуже важлива.

Матеріали та кольори одягу для б'юті майстрів

Якщо необхідно створити в салоні комфортну доброзичливу атмосферу, можна вибрати пастельні тони, наприклад зелений або блакитний. Якщо ж важливо підкреслити динамічність, професіоналізм та ефективність, слід вибрати темніші відтінки, такі як чорний, червоний чи сірий.

Також слід подумати про тканину, з якої буде виготовлено уніформу майстра. Зазвичай її шиють із зносостійких та практичних тканин. Якщо тканина буде занадто світлою або прозорою, клієнти можуть відволікатися під час прийому. Краще вибирати тканини середньої щільності, щоб під ними не було видно нижньої білизни або інших особистих речей (наприклад, мобільних телефонів).

Основні вимоги до робочого одягу

Зверніть увагу на важливі особливості, які необхідно враховувати, перш ніж замовляти спецодяг для майстрів:

  1. Уніформу має бути легко одягати і знімати - це дозволить майстру почуватися комфортніше на роботі і допоможе зосередитися на наданні послуг, а не турбуватися про те, у що він одягнений.
  2. Уніформа повинна бути зносостійкою - термін служби форми зазвичай становить від 6 місяців до 1 року в залежності від того, як часто її носять і скільки прань вона перенесла. Тривалість експлуатації речі можна продовжити, якщо очищати її після кожного використання, а також зберігати далеко від прямих сонячних променів та обігрівачів.

Одяг для майстрів салону краси: популярні моделі

Так як у перукарів, майстрів манікюру та педикюру, бровістів немає єдино прийнятої уніформи, як, наприклад, у лікарів, - вони можуть носити будь-який одяг, який добре сидить і дозволяє стильно виглядати. Існує безліч різних моделей форми для б'юті салонів, яку можна купити в більшості роздрібних магазинів або через Інтернет.

  1. Класичний білий медичний халат. Білий халат – це універсальний предмет одягу для салонів краси. Такий халат зазвичай носять лікарі або інші медичні працівники як частина своєї уніформи, але його також можуть носити і фахівці з краси, які хочуть виглядати професійно, працюючи в салоні або клініці під час прийому.
  2. Медичні костюми для салонів краси. Медичні та хірургічні костюми розроблені спеціально для лікарів, медсестер та інших медичних працівників. Вони мають безліч кишень, щоб було зручно тримати всі необхідні інструменти під рукою без необхідності носити додаткові сумки або гаманці. Матеріал хірургічних костюмів досить м'який, щоб не дратувати чутливу шкіру, але досить міцний, щоб витримувати часті прання.
  3. Повсякденна сорочка зі штанами. Якщо ви не хочете одягати щось офіційне, працюючи весь день у салоні чи клініці, розгляньте варіант повсякденної сорочки зі штанами. У такому одязі ви виглядатимете презентабельно і по-діловому, і при цьому зможете вільно рухатися і не почуватися сковано під час роботи.
  4. Сукні для бьюті майстрів. Сукні та сорочки-туніки – ще один популярний вибір серед професіоналів салонів краси. Ці моделі доступні в різних кольорах та дизайнах. Сукні дуже зручні.
  5. Фартухи для майстра салону краси. Фартухи – обов'язкова річ для багатьох співробітників б'юті салонів. Вони забезпечують захист від хімікатів, пилу, лаків, косметичних засобів, що допомагає зберегти ваш одяг чистим та запобігти появі плям. Фартухи випускаються в широкій різноманітності стилів, кольорів і матеріалів, тому ви можете обрати виріб, що відповідає вашому особистому стилю та смаку.

Як оформити замовлення на одяг для салонів краси

Ви можете замовити стильний спецодяг для салонів краси на нашому сайті. ТМ Грація – український виробник медичного одягу та уніформи. У нас є більше 350 виробів у каталозі, висока якість і доступна ціна. Залишіть заявку і ми допоможемо підібрати потрібний колір, розмір та фасон. Якщо є сумніви з розміром – вкажіть свої мірки та зріст у коментарі до замовлення.

На сайті ТМ Грація є можливість замовити одяг для мережі салонів краси – оптом та в роздріб від 1-ї одиниці товару за адекватною вартістю. Ви можете обрати:

  • готовий виріб з каталогу;
  • пошиття за індивідуальним ескізом;
  • брендування одягу за допомогою машинної вишивки.

Для оформлення замовлення одягу вам потрібно вказати:

  1. Потрібний розмір або мірки (як зняти мірки).
  2. Колір товару (обрати колір).
  3. Побажання щодо вишивки ініціалів або логотипу, якщо вони є.

Після оформлення замовлення, ви отримаєте електронною поштою підтвердження того, що ми його отримали. Ми зв'яжемося з вами електронною поштою або телефоном протягом 24 годин після отримання замовлення та повідомимо про терміни доставки по Україні.