Доброго дня, шановні друзі! 

Хоча ще зима, вже відчувається перший подих весни. І це дуже вчасно, бо цієї зими особливо сильно хочеться затишку і тепла. Бо ж маємо триматися, підтримувати один одного, мати силу, енергію і віру в найкраще. 

Вітаємо вас з прийдешнім святом Святого Валентина! 

Близькі і кохані люди здатні не тільки найкраще зрозуміти і підтримати, але і подарувати нам гарний настрій, радість та щастя. Тож хай в вашому житті завжди будуть поряд і в  безпеці ваші найдорожчі! Бажаємо вам кохання, гармонії, затишку в душі, ніжності, взаєморозуміння та підтримки. 

14% знижка на медичний одяг до дня св. Валентина

До дня Всіх Закоханих, ми підготували для вас подарунок. З 10 по 18 лютого на нашому сайті діє акція “1+1”.  При замовленні 2-х одиниць медичного одягу ви отримуєте знижку 14%. Це чудова нагода придбати якісний медичний одяг ТМ Грація за дуже приємною ціною.

Акція діє на весь медичний чоловічий та жіночий медичний одяг.

Комбінувати замовлення можна як завгодно: костюм+костюм, халат+халат, костюм+халат. Чоловічі і жіночі вироби теж можна міксувати.

Для жінок:

Для чоловіків:

Також нагадуємо, що при замовленні на нашому сайті ви можете:

  • вказати ваш зріст та мірки і ми пошиємо ваше замовлення по ним за ціною каталога (звичайно з урахуванням знижки). 
  • змінити колір костюму чи халату на інший з каталогу тканин
  • додати до вироба медичну вишивку чи лого 
  • змінити колір вишивки згідно ваших вподобань (додавайте побажання в коментарі до замовлення і чекайте на дзвінок нашого менеджера, щоб узгодити деталі і ваші побажання)  

Бажаємо вам вдалих покупок та гарного свята.