Договір публічної оферти про продаж товарів та надання послуг ПП "Грація"

Цей Договір є публічним договором – Договором  публічної оферти, тобто відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа - підприємець). При повній згоді з даним Договором, покупець приймає умови і порядок оформлення замовлення, оплати товару, доставки товару.

Цей Договір є угодою між приватним підприємством «Грація», яке зареєстроване та діє відповідно до чинного законодавства України, іменоване надалі «Продавець»,  в особі його директора Кошелєвої Любов Олексіївни, який діє на підставі Статуту (інтернет-магазин «grace-atelier.com») і будь-якою юридичною особою, фізичною особою-підприємцем або фізичною особою,  користувачем послуг інтернет-магазину, яка надалі іменується "Покупець"  (надалі – «Покупець»), що включає всі суттєві умови організації купівлі – продажу дистанційним способом (тобто через Інтернет – магазин).

Умови даного Договору регулюють взаємовідносини Продавця і Покупця та визначаються Законом України «Про захист прав споживачів» № 1023-XII від 12 травня 1991 року, Правилами роздрібної торгівлі непродовольчими товарами, затвердженими наказом Міністерства економіки України № 104 від 19 квітня 2007 року.

Ця угода носить характер публічної оферти, є еквівалентом «усної угоди» і відповідно до чинного законодавства України має належну юридичну силу.

Зміст

1. Загальні положення

2. Терміни та визначення

3. Предмет договору

4. Інформація о товарах

5. Порядок оформлення замовлення

6. Вартість і порядок оплати товару

7. Доставка замовлення

8. Порядок обміну та повернення товару

9. Права та обов’язки сторін

10. Порядок прийому товару покупцем

11. Гарантія

12. Відповідальність сторін

13. Інші умови

14. Термін дії договору

1. Загальні положення

1.1. Цей договір є публічною офертою ( відповідно до ст. 633, 641 і гл. 63 Цивільного кодексу України) і містить всі істотні умови організації купівлі-продажу дистанційним способом, тобто через інтернет-магазин.

1.2. У відповідності до ст. 642 Цивільного Кодексу України повним і безсуперечним прийняттям умов публічного договору, тобто публічної оферти інтернет-магазину є факт оформлення замовлення у відповідності до п. 5 даного Договору та оплати замовлення в розмірі 100% на умовах цієї угоди.

1.3. Публічна оферта також вважається прийнятою при реєстрації Покупця на сайті інтернет-магазину.

1.4. Укладаючи Договір, Покупець підтверджує, що цілком і повністю ознайомлений та згоден з його умовами, а також, у разі, якщо Покупець є фізичною особою, дає дозвіл на обробку своїх персональних даних з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього строку дії Договору. Крім цього, укладанням цього Договору, Покупець підтверджує, що йому повідомлено (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України «Про захист персональних даних», про цілі збору даних. Обсяг прав Покупця, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», йому відомий і зрозумілий.

2. Терміни та визначення

2.1. «Інтернет-магазин» - сайт Продавця («grace-atelier.com»), створений для укладення договорів роздрібної та оптової купівлі-продажу на підставі ознайомлення Покупця з запропонованим Продавцем описом Товару на фотознімках, за допомогою мережі Інтернет, що виключає можливість безпосереднього ознайомлення Покупця з Товаром - дистанційним засобом продажу товару.

2.2. "Товар" - перелік найменувань асортименту, представлений в інтернет-магазині.

2.3. "Персональні дані" - будь-яка інформація, яка прямо чи опосередковано відноситься до певної особи, чи до особи, яка визначається.

2.4. «Істотний недолік Товару» - недолік, який робить неможливим чи недопустимим використання товару відповідно до його цільового призначення, виник з вини виробника (Продавця), після його усунення проявляється знову з незалежних від споживача причин і при цьому наділений хоча б однією з нижченаведених ознак:

а) він взагалі не може бути усунутий;
б) його усунення потребує понад чотирнадцять календарних днів;
в) він робить товар суттєво іншим, ніж передбачено договором.

3. Предмет договору

3.1. Інтернет-магазин зобов'язується передати у власність Покупцеві товар, а Покупець зобов'язується оплатити і прийняти товар на умовах Цього договору.

3.2. Цей договір регулює купівлю-продаж в інтернет-магазині, в тому числі:

а) добровільний вибір Покупцем товарів в інтернет-магазині;
б) самостійне оформлення Покупцем замовлення на сайті в інтернет-магазині;
в) оформлення Покупцем замовлення за допомогою соціальних мереж та інших засобів зв’язку;
г) оплата Покупцем замовлення, оформленого в інтернет-магазині;
ґ) виконання і передача замовлення Покупцеві у власність на умовах Цього договору.

4. Інформація про товари

4.1. Товар представлений в каталозі через графічні зразки і текстові описи, які є власністю Інтернет-магазину і його контрагентів.

4.2. Представлені графічні зразки містять одну або кілька фотографій певного товару і текстову інформацію: артикул, розміри, комплектацію, опис, ціну за одиницю продукції.

4.3. Всі інформаційні матеріали, представлені в Інтернет-магазині, носять довідковий характер і не можуть в повній мірі передати інформацію про властивості та характеристики товару, включаючи кольори, розміри і форми. У разі виникнення у Покупця питань, що стосуються властивостей і характеристик товару, Покупець повинен, перед оформленням замовлення, звернутися до менеджерів Інтернет-магазину за уточненнями.

4.4. На прохання Покупця менеджер Інтернет-магазину зобов'язаний надати (по телефону або за допомогою електронної пошти) іншу інформацію, необхідну і достатню, з точки зору Покупця, для прийняття ним рішення про покупку товару.

5. Порядок оформлення замовлення

5.1. Продавець виконує замовлення Покупця, яке надсилається на електронну адресу Продавця, і в якому вказуються всі дані (розмір, зріст) про кожного суб’єкта, для якого здійснюється пошиття спецодягу. За дані, вказані в замовленні несе відповідальність Покупець. Продавець відправляє Товар в строк до 15 (п'ятнадцяти) робочих днів з дня оплати замовлення. Відправлення Товару здійснюється за рахунок Покупця (узгодженим з покупцем шляхом). Вартість відправлення включається до рахунку-фактури виданого Постачальником (за умови наявності документального підтвердження вартості відправлення).

5.2. Покупець зобов'язаний оплатити замовлення протягом п’яти днів з моменту підтвердження замовлення менеджером. У разі несплати в зазначений термін, Інтернет-магазин в праві анулювати замовлення.

5.3. Покупець має право відмовитися від замовлення в будь-який час до моменту його відправки Покупцеві (за винятком товарів, які шиються індивідуально під замовлення), поставивши до відома Інтернет-магазин по телефону або через електронну пошту. Це не тягне для покупця ніяких наслідків.

6. Вартість і порядок оплати товару

6.1. Повна вартість товару вказується на сторінках інтернет-магазину Продавця.

6.2. Ціни на Товари і послуги можуть змінюватися в залежності від кон'юнктури ринку, що відбивається на цінах в інтернет-магазині.

Продавець не може змінювати ціну для конкретного Покупця, в разі, якщо той вже прийняв умови Продавця та здійснив у встановленому цим договором порядку оплату Товару (послуг).

6.3. Покупець може оплатити Замовлення наступними способами:

1) за допомогою банківського переказу грошей на поточний рахунок Продавця, що вказаний в рахунку (Покупець оплачує Замовлення протягом трьох днів з дати отримання рахунку в розмірі 100% передплати);
2) післяплатою при отриманні Замовлення в представництві служби доставки на території України чи на території іншої країни відповідно до місця здійснення замовлення Товару;
3) Кредитною карткою наступного типу:

 • Visa

 • Visa Electron

 • Mastercard

 • Mastercard Electronic

 • Maestro

4) будь-яким іншим способом за домовленістю з Продавцем.

7. Доставка замовлення

7.1. Відвантаження товару Покупцю відбувається після надходження від Покупця 100% оплати по виставленому рахунку.

7.2. Покупець отримує Товар за допомогою доставки, або одержує її особисто.

7.3.  Доставка і повернення товару виконується транспортною компанією (перевізником) за рахунок Покупця.

7.4. Вартість доставки в Інтернет-магазині не вказується, оскільки залежить від діючих тарифів транспортної компанії (перевізника).

7.5. Обов'язок Продавця передати товар Покупцю вважається виконаним в момент отримання Покупцем відправлення, як цей момент визначається відповідно до діючих правил поштового зв'язку.

7.6. Фактом приймання замовлення Покупцем є оплата товару і підпис Покупця на супровідному документі. Покупець зобов'язаний у присутності кур'єра або поштового працівника виконати прийняття замовлення за кількістю, якості, асортименту та комплектності. Після приймання замовлення претензії до зовнішніх дефектів товару, його кількості, комплектності та товарного вигляду не приймаються.

7.7. При невмотивованій відмові Покупця від замовлення або його частини в момент доставки, Покупцем оплачуються витрати Інтернет-магазину на доставку і повернення замовлення. Покупець не зобов'язаний компенсувати витрати Інтернет-магазину, пов'язані з доставкою замовлення, в разі якщо товар має неналежну якість, асортимент або комплектність.

7.8. При замовленні оптових партій, терміни і методи доставки узгоджуються окремо в кожному конкретному випадку.

7.9. Продавець не несе відповідальності за термін доставки замовлення, тому що вони залежать від дій третіх осіб (перевізників).

8. Порядок обміну та повернення товару належної якості

8.1. Покупець має право обміняти Товар належної якості на аналогічний у Продавця, в якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням за наступними умовами:

А) відповідно до ст. 9 Закону України «Про захист прав споживачів», Покупець має право на обмін Товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня купівлі;

Б) Товар може бути замінений, якщо він жодного разу не був в експлуатації, не містить сліди використання та збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, ярлики;

8.2. У разі, якщо Товар не відповідає умовам визначеним пп. А) – Б) п. 8.1., Продавець має право відмовити в обміні Товару.

8.3. Обміну або поверненню також не підлягає наступний товар:

1) брендовані вироби;
2) вироби, які були пошиті за індивідуальними мірками;
3) вироби нестандартних кольорів, які відрізрізняються від зразків, представлених в Інтернет-магазині.

8.4 До товарів стандартного розміру, пошитих на замовлення і ідентичних товарів з каталогу (колір, фасон), а також до товарів, чиє поєднання кольорів відрізняється від стандартного, але при оформленні замовлення було підтверджено менеджером в електронному листі як ті, що підлягають обміну та поверненню; застосовуються ті ж умови, що і до стандартних товарів з каталогу.

8.5. Транспортні витрати на доставку Товару при обміні  за п. 8.1. покладаються на Покупця.

8.6. При обміні товару його гарантійний строк обчислюється заново від дня обміну.

8.5. Якщо на момент обміну аналогічного товару немає у продажу, Покупець має право або придбати будь-які інші товари з наявного асортименту з відповідним перерахуванням вартості, або розірвати договір та одержати назад гроші у розмірі вартості повернутого товару, або здійснити обмін товару на аналогічний при першому ж надходженні відповідного товару в продаж.

9. Права та обов'язки сторін

9.1. Покупець зобов'язаний:

а)  ознайомитись з інформацією про Товар, яка розміщена на сайті Продавця;
б) самостійно оформити замовлення на сайті в Інтернет-магазині, своєчасно оплатити та отримати замовлення у Перевізника на умовах цього договору;
в) при отриманні товару у перевізника впевнитися у його цілісності та комплектності шляхом огляду вмісту упаковки. У випадку виявлення пошкоджень та неповної комплектації – зафіксувати їх в акті, який разом із Покупцем повинен підписати співробітник перевізника.

9.2. Покупець має право вимагати від Інтернет-магазину дотримання умов цього договору.

9.3. Інтернет - магазин зобов'язаний:

а) дотримувати умов цього договору;
б) передати Покупцю товар у відповідності з обраним зразком, розміщеним в Інтернет-магазині, оформленим замовленням та умовами цього договору;
в) Інтернет-магазин не несе відповідальності, не може виступати в якості відповідача у суді і не відшкодовує збитки, що виникли у Покупця через дію чи бездіяльність третіх осіб.

9.4. Інтернет - магазин має право:
а) в односторонньому порядку призупинити надання послуг за цим Договором у випадку порушення Покупцем умов цього Договору.

10. Порядок прийому товару Покупцем

10.1. При отриманні Товару на складі перевізника, від кур’єра або Продавця, Покупець зобов’язаний перевірити зовнішню цілісність упаковки, після чого відкрити її та безпосередньо пересвідчитися у належному зовнішньому стані Товару (відсутності механічних пошкоджень) та повноті його комплектності.

10.2. У випадку наявності хоча б одного з перерахованих недоліків, Покупець зобов’язаний зафіксувати його у складеному акті довільної форми. Акт повинен бути підписаний Покупцем та співробітником перевізника або Продавця. При можливості недоліки повинні бути зафіксовані засобами фото- або відео зйомки. Протягом 1 (одного) дня Покупець зобов’язаний повідомити менеджера (представника Продавця відповідального за оформлення замовлення на Товар) про виявлені недоліки та домовитися про заміну Товару, заповнивши при цьому рекламаційну форму на повернення Товару.

10.3. Сторони погодили, що у випадку недотримання обов’язкових вимог вказаної процедури, визнається отримання Покупцем Товару у належному стані - без будь-яких механічних пошкоджень та у повній комплектності.

11. Гарантія

11.1. Протягом гарантійного строку Продавець бере на себе зобов'язання про здійснення безоплатного гарантійного ремонту або заміни відповідного Товару при виявленні недоліків.

12. Відповідальність сторін

12.1. Сторони відповідають за невиконання або неналежне виконання умов цього Договору в порядку, передбаченому цим Договором і чинним законодавством України.

12.2. У випадку обставин непереборної сили, сторони звільняються від виконання умов цього Договору. Під обставинами непереборної сили для цілей цього Договору розуміються події, що мають надзвичайний, невідворотний непередбачуваний характер, які виключають або об’єктивно перешкоджають виконанню цього Договору, настання яких Сторони не могли передбачити й запобігти розумними мірами.

12.3. Сторона, що посилається на дію обставин непереборної сили повинна протягом п’яти календарних днів у письмовому вигляді за допомогою електронної пошти повідомити іншу сторону про настання таких обставин.

12.4. Якщо через дію обставин непереборної сили невиконання зобов’язань за цим Договором триває більше п’яти місяців, кожна із Сторін має право розірвати цей Договір в односторонньому порядку, письмово повідомивши про це іншу сторону.

12.5. Сторони докладають максимальних зусиль для вирішення будь-яких розбіжностей виключно шляхом переговорів.

13. Інші умови

13.1. Інтернет-магазин залишає за собою право в односторонньому порядку вносити зміни в цей Договір з попередньою публікацією його на сайті «grace-atelier.com».

13.2. Інтернет-магазин створений для організації дистанційного способу продажу товарів через Інтернет.

13.3. Інтернет-магазин не несе відповідальність за зміст і правдивість інформації, що надається Покупцем при оформленні замовлення.

13.4. Покупець несе відповідальність за достовірність вказаної при оформленні замовлення інформації.

13.5. Оплата Покупцем оформленого в Інтернет-магазині замовлення означає повну згоду Покупця з умовами Договору купівлі-продажу (публічної оферти Інтернет-магазину) і є датою укладення Договору купівлі-продажу між Продавцем і Покупцем.

13.6. Використання ресурсу Інтернет-магазину для перегляду товару, а також для оформлення замовлення є для Покупця безоплатним.

13.7. Інформація, що надається Покупцем є конфіденційною. Інтернет-магазин використовує інформацію про Покупця виключно в цілях функціонування Інтернет-магазину (відправлення повідомлення Покупцеві про виконання замовлення, надсилання рекламних повідомлень і т.д.).

13.8. Власним акцептуванням Договору або реєстрацією на сайті «grace-atelier.com» (заповнення реєстраційної анкети) Покупець добровільно надає згоду на збір та обробку власних персональних даних у зареєстрованій базі Продавця «Контрагенти» з наступною метою: дані, що стають відомі Продавцю використовуватимуться в комерційних цілях, в тому числі для обробки замовлень на придбання товарів, отримання інформації про замовлення, надсилання телекомунікаційними засобами зв’язку (електронною  поштою, мобільним зв’язком) рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші або будь-якої іншої інформації про діяльність магазину. Для цілей, передбачених цим пунктом, Продавець має право направляти листи, повідомлення та матеріали на поштову адресу, e-mail Покупця, а також відправляти sms-повідомлення, здійснювати дзвінки на вказаний в анкеті телефонний номер.

13.9. Покупець дає Продавцю право здійснювати обробку його персональних даних, у тому числі: поміщати персональні дані в бази даних Покупця (без додаткового повідомлення Учасника про це), здійснювати довічне зберігання даних, їх накопичення, оновлення, зміну (у міру необхідності). Покупець бере на себе зобов'язання забезпечити захист даних від несанкціонованого доступу третіх осіб, не поширювати і не передавати дані будь-якій третій стороні (крім передачі даних пов'язаним особам, комерційним партнерам, особам, уповноваженим Продавцем на здійснення безпосередньої обробки даних для зазначених цілей, а також на обов'язковий запит компетентного державного органу).

13.10. У випадку небажання отримувати розсилку, Покупець має право звернутися до Продавця, написавши заяву про відмову від отримання рекламних матеріалів, надіславши його на поштову або електронну адресу.

13.11. У разі неможливості їх усунення, сторони мають право звернутися за судовим захистом своїх інтересів.

14. Термін дії цього договору

14.1. Цей договір набирає чинності з дня оформлення замовлення або реєстрації в інтернет-магазині «grace-atelier.com» і діє до виконання всіх умов договору.

Продавець:

Приватне Підприємство «Грація»
Місцезнаходження:  21018, м. Вінниця, вул. Пирогова, буд. 24/6
Код за ЄДРПОУ 30006169
Банківські  реквізити п\р 26006044999200 в АКІБ «УкрСиббанк»
відділення № 404, МФО 351005
тел.: (0432) 56-24-86
e-mail: info@grace-atelier.com

Продавець:

ФОП Кошелєв В.О.

Код за ЄДРПОУ 2967105676
Банківські  реквізити UA353026890000026003055359450
ВIННИЦЬКА ФIЛIЯ АТ КБ "ПРИВАТБАНК"
МФО 302689
тел.: (068) 840-07-97