Медичний костюм КонфуційДорогі друзі, сьогодні маємо для вас гарну новину - ми кардинально змінили каталог чоловічих медичних костюмів.

Зустрічайте нову колекцію дизайнерських медкостюмів від ТМ Грація! Відтепер на нашому сайті ви знайдете широкий та різноманітний асортимент костюмів з різними видами застібок (на гудзиках, на кнопках, на молнії та з потайною застібкою), багатою кольоровою гамою та різними типами штанів і довжини рукавів.

1. Стильний медичний костюм "Максімус", оздоблений невеликими вставками з принтованної тканини. Практична модель на ґудзиках.

2. Два костюми "Монарх" та "Конфуцій" з комірцями-стійками та потайними застібками. Ці моделі підійдуть лікарям різного профілю, студентам-медикам та массажистам.

3. Чорний медкостюм "Гравітація". Практичний та універсальний варіант для чоловіків, які цінують лаконічний стиль одягу.

4. Елегантні костюми "Айсберг", "Леон" та "Орфей" з верхом білого кольору. Колір штанів може бути як білим так і кольоровим. Моделі оснащені зручним трикотажним коміром.

5. Медичний костюм "Імператор" з коміром-стійкою, застібках на кнопках та зручними накладними кишенями.

6. Медкостюми з верхом сорочечного типу з різними видами комірів та застібок: "Континент" сірого кольору з контрасним сорочечним коміром, червоно-чорний костюм "Аскольд", "Осборн" з курткою мятного кольору та контрасними темними штанами, пісочний медичний костюм "Талай" з темно-синіми декоративними вставками та модель "Оріон" в синьому кольорі з оригінальним оздобленням із принтованної тканини та застібкою на кнопках.

7. Дизайнерські костюми "Ідеал", пошитий з нової тканини насиченого синього кольору, та "Карфаген", виконаний у класичному сірому кольорі. Обдва костюми мають елегантний комір англійського типу та зручну застібку на гудзиках.

Також, хочемо нагадати, що ви можете змінити колір костюму, довжину виробу, рукавів, фасон штанів при замовленні.