Індивідуальне пошиття медичного одягуМедичний одяг має бути не тільки зручним, але й стильним. А ще — гарно сидіти по фігурі. Адже гарний і комфортний одяг сильно впливає на настрій, самопочуття та навіть самооцінку. І на те, який образ ви транслюєте пацієнтам та колегам. Пошиття медичного одягу на замовлення стає в пригоді, коли стандартні розміри сідають не ідеально, а також, коли хочеться урізноманітнити робочий гардероб та додати в нього індивідуальних рис.

Як зробити медичний одяг більш індивідуальним та виділитися з натовпу?

Наш сайт працює за принципом онлайн-ательє — в нас можна не тільки придбати стандартні моделі та розміри з каталогу, але і замовити медичний одяг на свій смак. Можна змінювати колір, оздоблення, довжину рукава чи виробу, а також замовити пошиття медичного одягу на замовлення за індивідуальними мірками.

При замовленні на нашому сайті можна:

  • змінити колір виробу на будь-який з тих, що є нашій кольоровій гаммі, а це більше 70 відтінків;
  • змінити колір оздоблення - декоративного канту або вишивки;
  • відкоригувати довжину вироба згідно зі зростом. Для цього варто просто вказати зріст в коментарі до замовлення;
  • замовити нанесення індивідуального логотипу або ініціалів;
  • додати до одягу вишивки малюнків на ваш смак, наприклад, на кишеню халата або костюма;
  • вказати свої мірки та замовити одяг за ними.

Ви можете додати свої побажання до пошиття медичного халату, костюму, жилету, топу чи блузи просто в коментарі до замовлення на нашому сайті. 

Пошиття медичного одягу за мірками

Крім стандартних розмірів (з 38 по 68), ми також відшиваємо одяг по індивідуальним міркам. Це зручно, якщо ви не знаєте, який розмір обрати, або якщо стандартні розміри вам не підходять. Завдяки пошиву по мірках одяг гарно сидить та вигідно підкреслює фігуру.

Пошиття одягу за мірками не впливає на ціну виробу - ви отримаєте замовлення за ціною найближчого відповідного розміру в каталозі. Саме ця опція дозволяє вам отримати одяг, що буде вам пасувати та гарно підкреслювати сильні сторони.

Замовлення за індивідуальними міркам відшиваємо від 3 до 5-ти днів. Але частіше навіть швидше.

Безкоштовна консультація з приводу фасону, кольору чи мірок

На випадок, якщо ви хочете змінити колір, або підібрати фасон по типу фігури, але не впевнені, що краще обрати, в нас працює художник-модельєр, який проконсультує вас і допоможе зробити найкращий вибір.

Якщо ви з Вінниці або є можливість приїхати з іншого міста — чекаємо на вас в нашому салоні-ательє — допоможемо підібрати вам медичний одяг, проконсультуємо щодо розміру, кольору, моделі, яка найкраще підкреслить вашу фігуру.

Якщо ви з іншого міста та не маєте можливості завітати до нас — проконсультуємо по телефону або вайберу та відправимо замовлення Новою Поштою або Укрпоштою.

Для корпоративних клієнтів

Наші модельєри та закрійники мають великий досвід розробки індивідуальних моделей робочого одягу для клінік, аптек та салонів краси. Врахуємо ваші побажання і корпоративні кольори та залюбки створимо для вас одяг, який будуть із задоволенням і комфортом  носити ваші співробітники, і який стане стильним та якісним відображенням вашого бренду.

Ми відшиваємо навіть корпоративні замовлення так, ніби кожен виріб в ньому  - це індивідуальне замовлення:

  • обговорюємо фасон, який буде створювати потрібний образ та атмосферу;
  • по бажанню замовника відшиваємо кожен виріб за мірками - щоб було зручно працювати та рухатися, а також, щоб одяг гарно сидів;
  • наносимо брендування - якісну машинну вишивку.

Є питання з приводу пошиття медичного одягу на замовлення від ТМ Грація? Наші менеджери та закрійники із задоволенням проконсультують вас та дадут відповідь на всі питання. Напишіть нам на пошту info@grace-atelier.com або зателефонуйте:

068 210-33-25

063 880-41-51

043 267-13-55