хірургічні костюмиДоброго дня, дорогі друзі! Давно не бачилися з вами, але на те є причина. Ми готували нову колекцію. І, нарешті, нам є що вам показати! А ще, в нас сьогодні не одна, а одразу кілька гарних новин!

7 нових хірургічних костюмів

Ми випустили нову колекцію жіночих хірургічних костюмів – цілих 7 нових моделей. Дуже стильні моделі, яскраві та глибокі кольори, зручні фасони та ідеальні лекала.

1. Костюми "Океанія", "Каледонія" та "Полінезія" - це одна модель в трьох різних кольорах: в поважному синьому, грайливому малиновому та спокійному світло-сірому. Ці костюми відрізняються лаконічним дизайном та дуже стильним фасоном. Крім того, V-подібний виріз горловини робить шию довшою, а фігуру стрункішою.

2. Хірургічний костюм "Ейрена" – це варіація на тему улюбленої вишиванки. Білосніжний топ костюму оздоблений блакитною вишивкою в українському стилі та доповнений комірцем-стійкою. Штани блакитного кольору в топ вишивці.

3. Хірургічний костюм "Альберта" поєднує в собі три кольори: світло-сірий, малиновий та блакитний. Основним кольором топу є спокійний та розважливий сірий колір, кольорові ж вставки додають костюму яскравості та індивідуальності.

4. Костюм з білим витонченим топом "Марлен" та дво-кольоровий костюм "Симпатія" в кольорах хакі та шампань.

Знижка 7% на всі хірургічні костюми до 9.12!

З нагоди випуску нової колекції костюмів ми даруємо знижку 7% при замовлені будь-якого хірургічного костюму на сайті ТМ Грація з 4 по 9 грудня!

Медичне взуття в інтернет-магазині ТМ "Грація"

У нашому інтернет-магазині з'явилось зручне і симпатичне медичне взуття.
Це сабо з екологічного матеріалу ЕВО. Цей матеріал має амортизаційні властивості, практичний, легкий у догляді і зручний в експлуатації. Є різні варіанти кольорів: з білим верхом і сірою чи синьої підошвою, темно-сині моделі і сабо кольору хакі. Виробництво - Україна. В наявності розміри з 36 до 46-го.

Вартість однієї пари медичної взуття в каталозі - 250 грн. Однак, зараз на взуття діє акція!

При покупці медичного одягу (халата, костюма або жилета) на нашому сайті, ви отримуєте знижку 20% на будь-яку пару медичних сабо. Для отримання знижки при оформленні замовлення потрібно вказати промо-код SABO.

І на останок

На сайті ТМ "Грація" з’явилась можливість миттєво оплатити замовлення банківською карткою через систему онлайн платежів Liqpay. Це зручна опція, яка дозволяє комфортно робити та оплачувати замовлення не відходячи від комп’ютеру в будь-який час доби.

Також, теперь можна оплатити вироби на сайті через Приват24.