Нові медичні костюми

Скучили за цікавими моделями медичного одягу?  Хочеться чогось особливого та небуденного? Зустрічайте нову колекцію дизайнерських медичних костюмів від ТМ Грація!

Цього разу ми приготували для вас:

  • Стильний костюм "Ліберті" з застібкою на запах в червоно-білій кольоровій гамі. Гарно освіжає та чудово виглядає.
  • Медичний костюм "Домініка" з аквамариновою курткою, штанами та бічними вставками глибокого темно-синього кольору. Робить силует стрункішим, має гарний та діловий вигляд.
  • Два костюми в практичних сірих тонах з яскравим оздобленням. Ці моделі вирізняє оригінальний крій, цікаві кольорові вставки та відсутність комірців.
  • Триколірний костюм "Омега". Незвичний крій та поєднання одразу трьох кольорів вирізняє його поміж інших моделей. Гарно виглядає не тільки в біло-коричневій кольоровій гамі,  але і в багатьох інших - ви можете безкоштовно проконсультуватися з нашим модельєром при оформленні замовлення.
  • Подовжений медичний костюм “Пірена” в біло-рожевій кольоровій гамі. Гарно виглядає як з штанами, так і з білими джинсами чи щільними легінсами.
  • Чисто білий медичний костюм "Тіффані" з квадратним вирізом “каре” та делікатною вишивкою в вигляді ланцюжка.

Знижка 7% на медичні костюми

З 24 по 30 квітня на нашому сайті - знижка 7% на всі жіночі медичні костюми, включаючи нові моделі! Встигайте замовити!

Нагадуємо, що ви можете вибрати стандартний розмір, а  можете вказати свої мірки та ми відшиємо ваше замовлення за ними. Колір костюмів та кольорових вставок також можно змінювати.

Гарного дня та з прийдешнім святом Великодня!