Нові медичні халатиВід всього серця вітаємо вас з самим весняним жіночим святом! Бажаємо сонячного настрою, теплих посмішок, квітучого вигляду, гармонії в серці та чудових людей поруч із вами!

Спеціально до свята ми в ТМ Грація випустили 7 нових гарних весняних моделей халатів. Всі вони не тільки відрізняються зручним кроєм та вишуканим дизайном, але і нагадують, що тепло вже не за горами!

Серед них:

  • неймовірно жіночна та легка модель “Глянець” з подвійною спідницею  - ідеальний варіант для теплої весни та літа;
  • медичний халат “Одіссея” з геометричною вишивкою в нейтральній кольоровій гамі - підійде як лікарям, так і косметологам;
  • універсальні дизайнерські моделі халатів з різним оригінальним оздобленням, колір якого ви можете змінювати на свій смак;
  • стильні та напрочуд елегантні дизайнерські медичні халати “Ізабела” та “Лаванда”. Ці моделі - наша гордість. Вони виглядають водночас і по-діловому і дуже витончено.

Знижка 8% на медичні халати

З нагоди свята ми вирішили порадувати вас приємними знижками на наш одяг. З 7 по 10 березня (включно) на нашому сайті - знижка 8% на всі жіночі медичні халати та сукні, включаючи нові моделі! Встигайте замовити!

Нагадуємо, що ви можете вибрати стандартний розмір, а  можете вказати свої мірки та ми відшиємо ваше замовлення за ними. Колір вставок на халатах також можно змінювати.

Гарного дня та зі святом!