Нова колекція медичних халатівВітаємо, дорогі друзі!

Навіть коли надворі осінь і зима вже зовсім близько, ми, в ательє Грація не втрачаємо позитивного настрою та продовжуємо працювати над новими привабливими та зручними фасонами медичного одягу. Наша мета - щоб кожен ваш день був яскравим, а настрій  - гарним.

Представляємо - 10 нових медичних халатів

В цій колекції поєднався класичний діловий крій, дизайнерські винаходи, традиційний білий колір медичного одягу та яскраві акценти.

  • Всі халати та костюми в нашому каталозі можна замовити по вашим індивідуальним міркам без додаткових націнок.
  • Розміри - від 38 до 68 в залежності від моделі.
  • Колір оздоблення можна змінювати на ваш смак при оформленні замовлення.

Серед новинок:

  1. Цілковито білий медичний халат піджачного типу "Фіджи" - стильна ділова модель з коміром як в справжньому класичному піджаку. Вільний силует, що не стримує рухів.
  2. Білий халат з округлою горловиною та кораловим оздобленням "Аура". Тоненький пасок підкреслює талію та забезпечує додаткове прилягання халату.
  3. Білий верх, бордовий низ - так можна охарактеризувати елегантний халат для спеціалістів сфери краси "Пандора".  Практична модель підвищеної комфортності.
  4. Білий дизайнерський халат "Альба" з червоним оздобленням та ¾ рукавом.
  5. Медичний халат "Антарес" з довгим рукавом, асиметричною застібкою та темно-синім коміром - гарний діловий варіант для холодної пори року.
  6. Стильний халат "Долорес" нагадує сукню-рубашку. Особливістю моделі є - короткі підгорнуті рукави, тоненький пасок та місткі кишені.
  7. Медичний халат "Флоренція" - ще одна дизайнерська модель з асиметричною застібкою. Основний білий колір доповнений аквамариновими вставками на комірі, рукавах та подолі. Має місткі кишені.
  8. Халат "Генуя" на блискавці. Стильна модель з контрастними вставками, зручними кишенями та круглим воротом. Родзинка моделі - занижена лінія талії та відсутність паску.
  9. Медичний халат "Мандарін" с помаранчевим паском та кокеткою. Забезпечить яскравий настрій навіть в холодні та похмурі дні.
  10. Білий халат "Амріта" з ¾ рукавом та заниженою талією - стильна модель, яку можна носити і як халат, і як туніку. Має місткі кишені.

Знижка 7% на медичні халати

З 04 по 10 листопада включно на нашому сайті - знижка 7% на всі жіночі медичні халати, включаючи нові моделі! Встигайте замовити!

Нагадуємо, що ви можете вибрати стандартний розмір, а  можете вказати свої мірки та ми відшиємо ваше замовлення за ними.