Хірургічний костюм Водолей великих розмірівКрасиво одягнути жінку - мистецтво. Жінки, чий розмір більший за 48-й, знають це на власному досвіді. І якщо знайти повсякденний або святковий одяг великих розмірів все-таки ще можна, то з робочим одягом часто виникають труднощі.

Найголовнішою проблемою, з якою стикаються лікарі при виборі медичного одягу великих розмірів, є обмежена лінійка розмірів у багатьох виробників. Найбільш ходовими є розміри з 40 по 52, а діапазон пошиття деяких моделей буває ще меншим.

Однак це далеко не єдина проблема, з якою стикаються власниці апетитних форм. Маленький вибір цікавих фасонів, укупі зі стандартними безформними моделями, здатний довести до відчаю будь-яку модницю.

Що ж робити, коли хочеться урізноманітнити робочий гардероб красивими і стильними речами? Як вибрати одяг, який підкреслить достоїнства пишної фігури? Про все це ми і поговоримо в цій статті.

Що потрібно знати про мед одяг великих розмірів

Від виробника одяг для повних вимагає особливого підходу: важливо не просто пошити зручну і функціональну річ, але підійти до її створення з розумом і фантазією. Від покупця потрібна увага при виборі і розуміння того, які фасони здатні вигідно підкреслити переваги жіночної фігури.

Є кілька правил, які однаково добре працюють для всіх типів фігури повних жінок:

  • V-подібний виріз допомагає візуально подовжити фігуру. Крім того, він красиво подовжує шию і акцентує увагу на грудях. Якщо Ви носите халат з коміром - розстібайте верхній гудзик, це створить потрібний ефект.
  • Щільні тканини. М'який трикотаж жінкам в тілі протипоказаний - він дозволяє з легкістю побачити всі ті деталі, які ми зазвичай намагаємося приховати. А ось медичний одяг з бавовняної, змішаної або щільної трикотажної тканини, підібрана по фігурі навпаки дозволяє гордо показати тільки те, чим є привід пишатися.
  • Розмір в розмір. Мішкуватий медичний одяг не приховує недоліки фігури, він робить повну фігуру ще більшою. Не намагайтеся купити одяг "на виріст" і намагайтеся уникати безформних фасонів. Однак не варто вибирати і одяг на розмір менше. Це лише створить небажаний ефект і створить враження, що Ви не поміщається в свій розмір.
  • Вибирайте одяг по розміру. Якщо розмір не стандартний, а для жінок будь-якого розміру (крім хіба що S і XS) - це цілком нормальне явище, замовте індивідуальний пошив. Для ательє, які займаються пошиттям медичного одягу - це звичайна практика.
  • Правильно обирайте кольори. Темно-зелений, чорний і колір морської хвилі допоможе візуально "витягнути" фігуру. Теж саме стосується "холодних" і темних кольорів, таких як синій, синьо-фіолетовий, синьо-зелений. Ці кольори допомагають візуально зменшити фігуру, зробити її стрункішою і привабливішою.

Де купити мед одяг великих розмірів?

Купити медичний одяг можна в звичайному магазині медодягу, замовити індивідуальний пошив в ательє або оформити покупку через інтернет. Дуже зручно, коли Ви можете не тільки придбати одяг стандартного, нехай і великого, розміру, але і додатково вказати свої мірки. У цьому випадку, костюм або халат буде краще сидіти по фігурі і підійде по зросту. Це також допоможе вирішити питання так званого "нестандартного" розміру, коли куртка і штани потрібні різних розмірів.

На сайті ТМ "Грація" Ви можете придбати одяг до 72-го розміру або замовити індивідуальне пошиття. У нас Ви зможете знайти не тільки потрібний фасон, але і замовити індивідуальний пошив наших моделей за ціною стандартного костюма або халата. Для цього потрібно при оформленні замовлення вказати свої мірки і зріст. Ми цінуємо індивідуальність і комфорт наших клієнтів!

Медичні халати 56 розмір 58 розмір 60 розмір 62 розмір 64 розмір 66 розмір 68 розмір
Медичні костюми 56 розмір 58 розмір 60 розмір 62 розмір 64 розмір 66 розмір 68 розмір
Хірургічні костюми 56 розмір 58 розмір 60 розмір 62 розмір 64 розмір 66 розмір 68 розмір

Є питання з приводу пошиття медичного одягу на замовлення від ТМ Грація? Наші менеджери та закрійники із задоволенням проконсультують вас та дадут відповідь на всі питання. Напишіть нам на пошту info@grace-atelier.com або зателефонуйте:

068 210-33-25

063 880-41-51

043 267-13-55